';

O nas

O Nas

Mleko, śmietana, wanilia, masło, cukier, owoce, warzywa z zaprzyjaźnionych lokalnych bazarków, prażone orzechy i ziarna, których zapach wyczujesz wchodząc do naszej lodziarni. Te wszystkie proste składniki zdradzają filozofię Na Końcu Tęczy – tworzymy TYLKO z naturalnych składników. Żadnych półproduktów, czy gotowych past smakowych. Nasze lody pistacjowe, ponoć najlepsze w Warszawie, nie mają koloru jaskrawo zielonego… Są stworzone z prażonych chwilę wcześniej orzechów, bez sztucznych ulepszaczy, sztucznych barwników, emulgatorów, stabilizatorów, past, utwardzonych tłuszczów roślinnych, bez syropu glukozowo-fruktozowego, dzięki czemu zapamiętasz ten smak na długo… A jeśli zapomnisz – czekamy na Ciebie Na Końcu Tęczy ?

Codziennie serwujemy kilka smaków dnia, które produkujemy u nas, na miejscu w lodziarni. Nie dowozimy głęboko zmrożonych lodów z pobliskich zakładów lodziarskich. Nie mamy magazynu lodowego na zapleczu… Dlatego czasami musicie nam wybaczyć, jeśli słony karmel rozejdzie się na pniu, a nasz frezer, czyli serce naszej lodziarni, nie nadąży z produkcją kolejnej porcji lodów ? Działamy sezonowo, smaki naszych lodów zmieniają się w zależności od pory roku. Nie boimy się łączyć składników, lubimy wyzwania i dzięki temu tworzymy nowe smaki, które mają Was zachwycić. Próbowaliście już lodów zrobionych z malin i…pomidorów malinowych?

Jesteśmy pasjonatami. Tworzymy młody kreatywny zespół, który robi to, co lubi i robi to z pasją. Wasze uśmiechy i zadowolenie to dla nas największy wyznacznik i to co nas napędza, aby nieustannie się doskonalić. Ponadto, Na Końcu Tęczy zostało wyróżnione w warszawskim rankingu na najlepsze lody w Warszawie, organizowanym przez portal NaszeMiasto.pl!

Nasze menu

Poznaj nasze smaki